BRAINK

Categoria:PID (Projecte d'Innovació Docent)
Codi de projecte:IN-PID0816
Responsable:Lluís Pastor
Equip:Josep Rivera, Roger Griset, Muriel Garreta
Programa/ Grup/ Institució:Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació
Tipologia:Projecte APLICA
Eix temàtic:Ús educatiu de les TIC
Convocatòria:2008
Inici:01/02/2008
Finalització:01/02/2009
Finalitzat:No

Descripció

El Projecte “Braink” vol facilitar dispositius de tinta electrònica als estudiants per comprovar la viabilitat de convertir aquest dispositiu en un element tecnològic propi de la formació a la Universitat Oberta de Catalunya.

El dispositiu escollit és el que ofereix la empresa “Irex” de Phillips perquè permet prendre notes sobre els continguts facilitats als estudiants.

 

Objetius

  • Adaptar el contingut d’una assignatura per a ser accessible des de dispositius de tinta electrònica.

  • Dur a terme una prova pilot a un grup reduit d’estudiants.

 

Resultats de la cerca

El resultat del projecte és un nou material per a ser utilitzat en el dispositiu de tinta electrònica que comercialitza “Irex”. Aquest nou contingut ha de permetre treure conclusions sobre d’idoneitat que la UOC faciliti aquests tipus de dispositius als seus estudiants.

Respecte a l’impacte, el projecte pilot “Braink” ha de donar orientacions clares sobre l’ús extensiu a la UOC d’aquest tipus de dispositius, que combinats amb materials facilitats en format àudio poden permetre un salt en la consideració dels recursos docents a la UOC (i a d’altres universitats).

Tags

0 comentaris
Comentari
Nom
Correu electrònic
captcha Codi de seguretat
 
Mitjans associatsPID (Projecte d'Innovació Docent)
Lluís Pastor
Projecte APLICA
El Projecte “Audioxml” pretén obtenir recursos per a docència basats en continguts locutats per un sintetitzador automàtic de veu. Això és possible en els continguts de la UOC desenvolupats en llenguatge XML. Aquest tractament permet que, sense...
PID (Projecte d'Innovació Docent)
Antoni Marín
Projecte APLICA
Creació de recursos didàctics en podcast de vídeo i àudio amb l'objectiu d'analitzar l'aplicació d'aquests recursos a situacions de u-learning (aprenentatge en qualsevol lloc, en qualsevol moment i amb dispositius ...
PID (Projecte d'Innovació Docent)
Amalia Susana Creus
Projecte APLICA
Proposem implementar un entorn que permet a l'alumnat experimentar dinàmiques i circumstàncies pròpies d'un context professional real en el camp de la comunicació.