m-Voice Learning

Categoria:Projectes d'innovaciˇ 2007 - 2010
Codi de projecte:IN-MTR1001
Responsable:Oficina Oberta d'Innovaciˇ
Equip:Jose Lˇpez (coordinador), David Maniega, Pablo Lara, Bego˝a Gros, Toni MartÝnez, Xavier Mas
Tipologia:
Finalitzat:No

Descripciˇ

Es tracta d'un projecte experimental que consisteix en la creaciˇ d'una plataforma de teleformaciˇ per a l'aprenentatge actiu per mitjÓ de dispositius m˛bils, basat en la veu IP com a element unificador i dinamitzador del procÚs formatiu.

Amb aquest projecte es vol dotar de mobilitat el procÚs d'aprenentatge per a donar resposta a les necessitats de molts estudiants, que necessiten poder-se formar en qualsevol lloc i en qualsevol moment, utilitzant l'eina de comunicaciˇ mÚs estesa actualment: el dispositiu m˛bil.

Objetius

  • Crear una nova proposta d'aproximaciˇ metodol˛gica per a la formaciˇ per mitjÓ de dispositius m˛bils i adaptada a l'espai europeu d'ensenyament superior.
  • á

  • Dissenyar el prototip d'una aplicaciˇ informÓtica utilitzant tecnologies web que permeti implementar la nova proposta pedag˛gica.

Resultats de la cerca

  • Campus m˛bil (entorn alumne)
  • Campus m˛bil (entorn tutor)
  • Lloc web explicatiu del projecte

Tags

0 comentaris
Comentari
Nom
Correu electr˛nic
captcha Codi de seguretat
 
Mitjans associatsEnllašos
Projectes d'innovaciˇ 2007 - 2010
Oficina Oberta d'Innovaciˇ
El GPS/e-learning es configura com un sistema guiat per a la localització de solucions formatives a mida de les expectatives i preferències de l'estudiant.
Open Apps
Josep Prieto
Plataforma de distribució de d'Open Knowledge creada per la UOC, que aglutina experiències innovadores i d'èxit de la mateixa universitat dins l'àmbit educatiu i de gestió i les comparteix en obert amb altres institucions, desenvolupadors i usuaris.
 
Projectes d'innovaciˇ 2007 - 2010
Oficina Oberta d'Innovaciˇ
Creació d'un nou prototip d'experimentació per a la producció de jocs interactius de fàcil utilització per part de l'estudiant enfocat a l'aprenentatge des d'una basant lúdica on la idea del concurs forma part del repte platejat.