e-Transfoli

Categoria:Projectes d'innovació 2007 - 2010
Codi de projecte:IN-MTR1003
Responsable:Oficina Oberta d'Innovació
Equip:Xavier Mas (coordinador), Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació (Elena Barberà, Lourdes Guardia, Montse Vall·llovera)
Tipologia:
Finalitzat:No

Descripció

Es una eina concebuda per a dur a terme processos d'avaluació de competències transversals online al llarg dels diferents itineraris d'una titulació. Està dissenyat per a aplicar metodologies d'avaluació basades en la presentació d'evidències per part de l'estudiant i la seva valoració conjunta amb el docent, al llarg d'un itinerari formatiu.

Incorpora també un espai de reflexió sobre el procés formatiu de l'estudiant. Lligat a aquest espai, l'estudiant podrà administrar la publicació de diversos elements del procés com ara valoracions personals, competències adquirides o evidències presentades, arribant a confeccionar un espai públic on compartir aquests elements en els àmbits social, professional o acadèmic.Projecte desenvolupat en col·laboració amb l'empresa Naranjus.

Objetius

  • Crear una maqueta funcional d'e-portafoli per a l'avaluació de les competències transversals a la UOC (E-transfoli).
  • Definir les funcionalitats, les metàfores, els sistemes de visualització, l'estructura i les interfícies de l'eina d'acord amb les necessitats i els requeriments presentats.
  • Identificar les especificacions tecnològiques necessàries per al desenvolupament real de l'eina.

Resultats de la cerca

  • Maqueta funcional de l'e-transfoli.
  • Especificacions necessàries per al seu desenvolupament dins el Campus Virtual de la UOC.

Tags

0 comentaris
Comentari
Nom
Correu electrònic
captcha Codi de seguretat
 
Mitjans associats
video presentació projecteEnllaços
Open Apps
Josep Prieto
Plataforma de distribució de d'Open Knowledge creada per la UOC, que aglutina experiències innovadores i d'èxit de la mateixa universitat dins l'àmbit educatiu i de gestió i les comparteix en obert amb altres institucions, desenvolupadors i usuaris.
 
Val-ID
Pep Torn
Desenvolupar un sistema d'autentificació que es pugui utilitzar a la UOC amb garanties i que es serveixi de suport en el marc d'avaluació remota.
 
m UOC
Francesc Santanach
L'objectiu del projecte m-UOC és afavorir que les activitats directament relacionades amb l'aprenentatge puguin ser mòbils, a través de multidispositius i amb continguts multimèdia.