e-Transfoli

Categoria:Projectes d'innovació 2007 - 2010
Codi de projecte:IN-MTR1003
Responsable:Oficina Oberta d'Innovació
Equip:Xavier Mas (coordinador), Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació (Elena Barberà, Lourdes Guardia, Montse Vall·llovera)
Tipologia:
Finalitzat:No

Descripció

Es una eina concebuda per a dur a terme processos d'avaluació de competències transversals online al llarg dels diferents itineraris d'una titulació. Està dissenyat per a aplicar metodologies d'avaluació basades en la presentació d'evidències per part de l'estudiant i la seva valoració conjunta amb el docent, al llarg d'un itinerari formatiu.

Incorpora també un espai de reflexió sobre el procés formatiu de l'estudiant. Lligat a aquest espai, l'estudiant podrà administrar la publicació de diversos elements del procés com ara valoracions personals, competències adquirides o evidències presentades, arribant a confeccionar un espai públic on compartir aquests elements en els àmbits social, professional o acadèmic.Projecte desenvolupat en col·laboració amb l'empresa Naranjus.

Objetius

  • Crear una maqueta funcional d'e-portafoli per a l'avaluació de les competències transversals a la UOC (E-transfoli).
  • Definir les funcionalitats, les metàfores, els sistemes de visualització, l'estructura i les interfícies de l'eina d'acord amb les necessitats i els requeriments presentats.
  • Identificar les especificacions tecnològiques necessàries per al desenvolupament real de l'eina.

Resultats de la cerca

  • Maqueta funcional de l'e-transfoli.
  • Especificacions necessàries per al seu desenvolupament dins el Campus Virtual de la UOC.

Tags

0 comentaris
Comentari
Nom
Correu electrònic
captcha Codi de seguretat
 
Mitjans associats
video presentació projecteEnllaços
Projectes d'innovació 2007 - 2010
Oficina Oberta d'Innovació
El projecte Lost in La Mancha consisteix en la creació d'un videojoc immersiu online (Serious Game) per a l'aprenentatge de l'espanyol orientat a parlants anglosaxons.
 
Learning Analytics
Teresa Sancho
Conjunt de projectes que apliquen la metodologia learning analytics a dades relacionades amb el procés d'aprenentage de la UOC amb l'objectiu comú de millora del suport al procés i la reducció de l'abandonament.
 
Projectes d'innovació 2007 - 2010
Oficina Oberta d'Innovació
El GPS/e-learning es configura com un sistema guiat per a la localització de solucions formatives a mida de les expectatives i preferències de l'estudiant.